Бенкетне меню
Гарнір
|
|
Вага, г |
Ціна, грн. |
Печеня з картоплі з м’ясом
|
........................ |
250 |
145 |
| Печеня по домашньому в горщику |
........................ |
250 |
155 |
| Картопля по-козацьки |
........................ |
200 |
85 |
| Картопля запечена з пармезаном та розмарином |
........................ |
200 |
90 |
| Картопля запечена маслом і сиром |
........................ |
200 |
125 |
| Картопля запечена з білими грибами |
........................ |
200 |
105 |
| Овочі у вершковому соусі |
........................ |
250 |
175 |
| Бігос |
........................ |
250 |
175 |
Холодні закуски
|
|
Вага, г |
Ціна, грн. |
| Сирна доска |
|
200/50 |
330 |
| Язик з часн.соусом і білим хріном |
........................ |
100 |
150 |
| Риба фарширована |
........................ |
0,5кг |
220 |
| Рулет буряковий з оселедцем |
........................ |
0,5кг |
275 |
| Рулет «Філадельфія» |
........................ |
0,5кг |
295 |
| Рулетики з черв.рибою |
........................ |
250 |
295 |
| Рол із сьомгою і свіжим огірком |
........................ |
750 |
325 |
| «Колодязь» |
........................ |
500 |
310 |
| Рулетики з шинкою та твердим сиром |
........................ |
100 |
80 |
| Торт печінковий |
........................ |
450 |
210 |
| Тарталетки з вершковим сиром, авокадо та сьомгою |
........................ |
1 шт. |
105 |
| Тарталетки закусочні (мін.10шт.) |
........................ |
1 шт. |
95 |
| Бутерброд з червоною рибою |
........................
|
20 |
95 |
| Млинці з червоною ікрою |
........................
|
70 |
115 |
| Рулет з чорносливом |
........................ |
0,5кг |
320 |
| Рулет домашній |
........................
|
0,5кг |
300 |
| М'ясо з яблуками |
........................ |
250 |
250 |
| Овочі смажені |
........................ |
250 |
180 |
| Холодець з хріном |
........................ |
400/20 |
150 |
| Язик заливний |
........................ |
350 |
150 |
Салати
|
|
Вага, г |
Ціна, грн. |
| Мікс з буряком |
.......... |
200 |
165 |
| Фантазія |
.......... |
200 |
225 |
| М’ясний |
.......... |
250 |
200 |
| Анна |
.......... |
200 |
225 |
| Рожева мрія |
.......... |
250 |
215 |
| Пекін |
.......... |
200 |
220 |
| Парміджано |
.......... |
250 |
190 |
| Телячий язичок |
.......... |
200 |
225 |
| Кисло-солодкий з курячих стегенець |
.......... |
200 |
205 |
| Бокер |
.......... |
200 |
190 |
Гарячі страви
|
|
Вага, г |
Ціна, грн. |
| Телятина з вишнею |
.......... |
100 |
195 |
| Ребро в часн. мед. соусі |
.......... |
100 |
150 |
| Свинний карман з баликом і сиром |
.......... |
80 |
105 |
| М’ясний медальйон |
.......... |
100 |
110 |
| Мазури |
.......... |
70 |
105 |
| Свинина з грибами |
.......... |
75 |
95 |
| Рулет «Апетитний» |
.......... |
150 |
195 |
| Крученики по – боярськи з зеленню і сиром |
.......... |
75 |
115 |
| Крученики курячі з чорносливом і беконом |
.......... |
150 |
185 |
| Печінка по - домашньому |
.......... |
200 |
155 |
| Курка в торбі |
.......... |
120 |
100 |
| Короп запечений з овочами |
.......... |
150 |
125 |
| Відбивна запечена з грибами, помідором та сиром |
.......... |
75 |
115 |
| Котлета свина домашня (2шт.) |
.......... |
100 |
100 |
| Голубці зі сметаною (3шт.) |
.......... |
200 |
135 |
| Крильця з вишневим соусом |
.......... |
125/30 |
150 |
| Жюльєн |
.......... |
150 |
95 |
| Філе курки в кунжуті з журавлинним соусом |
.......... |
150 |
190 |
| Закуска «Мисливець» |
.......... |
200 |
185 |
| Баклажани запечені з беконом та грибами |
.......... |
200 |
185 |
| Зрази картопляні |
|
|
|
| з капустою (2шт.) |
........................ |
150 |
85 |
| з м’ясом |
........................ |
150 |
90 |
| з грибами |
........................ |
150 |
85 |
Повернутися на головну сторінку